Heippa!

Olen Elisabet  ja olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2014 ja siitä lähtien toiminut unelma-ammatissani.
Olen aina haaveillut oman liikkeen perustamisesta ja työkokemuksen karttuessa tuntui, että nyt on sen aika!

Rakastan työtäni ja sen tuomia haasteita. Jokainen asiakas on yksilö ja siksi haluankin, että jokaisella on helppo istua penkkiini!Pidän työssäni erityisesti erilaisista värjäyksistä ja suunnittelen mielelläni uusia lookkeja.
Värjäyksien lisäksi minulta luonnistuu työt niin permanenteista kampauksiin,
kuten myös erilaiset hiustenleikkaukset.
Ota rohkeasti yhtyettä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle upea kokonaisuus!
Tervetuloa!

Hei!

Olen Neea, parturi-kampaaja vuodesta 2012 ja valmis uusiin haasteisiin!

Uskon positiiviseen elämänasenteeseen myös työssäni ja palvelen asiakkaitani suurella sydämellä. Voidaan jutella tai olla hiljaa, sinä päätät!

Nautin työssäni erityisesti siitä, että pääsen käyttämään luovuuttani päivittäin ja olenkin eniten elementissäni ”vapaat kädet” saadessani. Tykkään sekä voimakkailla väreillä leikkimisestä, että luonnollisista lopputuloksista. Suosikkitöihini kuuluu myös tarkkuutta vaativat parturileikkaukset sekä etenkin naisten lyhyet mallit.
Lämpimästi tervetuloa penkkiini sekä uudet että vanhat asiakkaat!

Hei!
Olen Sara ja olen lapsesta asti haaveillut parturi-kampaajan urasta. Haaveeni toteutui vihdoin vuonna 2014, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi Kokkolassa.

Olen positiivinen ja energinen asiakaspalvelija. Palvelen jokaista asiakastani yksilöllisesti, enkä pelkää tarttua haasteisiin!

Vahvuuksiani ovat erilaiset vaalennustekniikat, etenkin raidoitukset. Minulta luonnistuu teippipidennykset, kuin myös erilaiset veitsi- ja saksileikkaukset.
Nähdään!